17 Haziran 2010 Perşembe

Madem "Aşk"sın O Zaman Beklerim...

Saat tik taklarına devam etmekte aslında; her an vuruşlar aynı anda çınlamakta kulaklarda! Şu anda tam da senin durduğun yerde, oracıkta bir başkası daha belirmekte; kim olduğunu, zamanın neresinde durduğunu bilmediği aşkını, sevdiğini, özlem duyduğunu… beklerken! Zamanlar farklı; ancak yaşanan an aynı… Senin aradığını; o beklemekte. Onun için saatin her vuruşu biraz daha heyecan verici; çünkü an be an, o zamanın ötesindeki ama kalbinin tam üzerindeki, belki de yıllardır beklemekten usanmadığı, aşka kavuşmasına –bir saat, bir dakika,bir saniye…- daha az mesafe kalır saat vurdukça. Sağdan sola, soldan sağa…

Senin içinse saatler, dakikalar… O aşkı aramakla geçiyordu ve mutlu değildin! Onun sana ulaşmasına izin vermediğin için ikinizi de mutsuz ediyordun! Sonunda anladın ki, onu kaybetmek istemiyorsun…Saat, tik taklarını, hangi yılda ve ne kadar uzakta olursanız olun; sadece sizin için vuruyor!

Bu zamanın ötesindeki aşkı yaşamak ve “O”na kavuşmak senin elinde! Sen seçimini yaptın; şimdi MUTLUSUNUZ… Beklemeye değer bir aşk buldun ve aramaktan vazgeçip bekledin. “O”na kavuştuğun gün sevgililer günü oldu hepimize!

Madem sen “aşk”sın ve aramaktan vazgeçtiğimde yanımda olucaksın… O zaman ben de beklemeye hazırım “aşk”, bul beni!...

12.02.2007
Saat 22:17

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder